Page 10 - Αγγελικούλα Ζάχαρη, Αγγελικούλα Μέλι
P. 10
Τυµπανισµοί: Γλυκάνισος, Φλεβίτιδα: Ιξός, Κράταιγος, Τίλιο.
Δενδρολίβανο, Κάρδαµο, Κόλιανδρος, Φαρυγγίτιδα: Αγριµόνιο, Αλθαία,
Λουΐζα, Μάραθος, Μέντα, Φλισκούνι.
Ζαµπούκος, Φασκόµηλο.
Τραύµατα: Δίκταµο, Ζαµπούκος, Χολή: Αγκινάρα, Αψιθιά, Βερβένα,
Καλέντουλα, Σύµφυτο, Χαµοµήλι.
Γαϊδουράγκαθο, Δεντρολίβανο, Λινάρι,
Υπερκόπωση: Δενδρολίβανο, Ταραξάκο.
Θυµάρι, Μελισσόχορτο, Τζίνσενγκ.
Χοληστερίνη: Αγκινάρα, Γκίνγκο
Υπέρταση: Βαλεριάνα, Ιξός, Κράταιγος, µπιλόµπα, Δυόσµος, Ιβίσκος, Κανέλλα
Μελισσόχορτο, Σκόρδο, Τίλιο. Κεϋλάνης, Κιτρινόριζα, Λιναρόσπορος,
Πράσινο Τσάι, Σκόρδο, Ταραξάκο.
Υπόταση: Γκίνγκο Μπιλόµπα,
Κράταιγος, Κόκκινη Πιπεριά, Πιπερόριζα, Ψωρίαση: Άρκτιο, Γαϊδουράγκαθο,
Μελισσόχορτο. Γάλιο, Εχινάκια, Ίριδα, Λιναρόσπορος.
Διαδικασία παρασκευής αφεψήµατος
Έγχυµα: Μουλιάζετε το βότανο σε βραστό νερό.
Αφέψηµα: Βράζετε το βότανο µαζί µε το νερό.
Για οποιαδήποτε πάθηση και θεραπεία πρέπει πάντα να συµβουλεύεστε το γιατρό σας.
Μπαχαρικά χύµα
Αλάτι θαλασσινό Μάνης Πάπρικα
Αλάτι Ιµαλαΐων Πάπρικα καπνιστή
Αλάτι καπνιστό Πιπέρι καγιέν
Αλάτι Μεσολογγίου Πιπέρι λεµονάτο
Γκαράµ µασάλα Πιπέρι µίξ
Ζωµός λαχανικών Πιπέρι ρόζ
Κάρυ mandras Πιπέρι σετσουάν
Καρύκευµατα complete seasoning Πιπεριές τσίλι
Καρυκεύµατα για κοτόπουλο Πιπέρι τσίλι
Καρυκεύµατα για κρέας Πιπέρι χοντροκοµµένο
Καρυκεύµατα για µπιφτέκια Πιπερόριζα τριµµένη & άτριφτη
Κόλιανδρο Πίρι πίρι
Κόρµα µασάλα Ρας ελ χανούτ
Κουρκουµάς Σκόρδο γκρανουλέ
Κρεµµύδι φλοίδες Σουµάχ
Κρόκος ( Σαφράν ) Ταντούρι µασάλα
Κύβος λαχανικών Τίκα µασάλα
Κύµινο
Λεµονοπίπερο
Μαγειρική σόδα
Μείγµα µπαχαρικών για διάφορες χρήσεις
Μείγµα µπαχαρικών µε αλάτι Ιµαλάϊων
Μοσχοκάρυδο
Μουστάρδα σκόνη
Μπαχάρι
Μπούκοβο καυτερό γλυκό
10
10